Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Forfatter Eskild Tjalve

20. august 2020 @ 19:00 - 21:45

Kr.150

FOREDRAG d. 20/8 i Jægerspris
ved Eskild Tjalve

MENNESKETS ENHED MED NATUREN

I månederne under coronakrisen har rigtig mange mennesker været mere i naturen end ellers. Ja mange har ligefrem genopdaget naturen og oplevet den vidunderlige stimulering og berigelse den giver. At der samtidigt fra naturens side er brug for et kraftfuldt fokus fra menneskene er en fantastisk timing. Der skal en bevidstheds ændring til i forhold til naturen, en bevidstheds ændring, der handler om at vi mennesker og naturen er ét.

Heldigvis er der et væld af erfaringer fra mange naturfolk, som viser os, hvordan vi kan omgås naturen på en visdomfuld, glædes fuld og berigende måde. I foredraget vil vi møde en række af eksempler på, hvordan det kan ske. Det hele handler om at ændre bevidsthed, så man møder dyr og planter og hele naturområder med stor respekt for alt liv, med fred og harmoni og i nærvær med et åbent hjerte – dvs. kærlighed. Alt i naturen er udtryk for bevidsthed. Der er bevidsthed bag og i alt liv, og når vi fuldstændig kan forstå betydningen af dette, kan vi komme til at leve i fuldstændig harmoni med naturen.

Dyr og planter kan sanse den energi, vi mennesker kommer med, og de kan handle på det. En snegl trækker sig sammen, hvis et menneske i nærheden er negativ, mens den strækker sig ud i en positiv energi. En plante reagerer på positivitet og kærlighed ved at udvikle sig i sundhed, mens en plante i negative energier får svækket sit immunsystem og sygner hen, eller den bliver f.eks. angrebet af bladlus.
Træer har følelser og tager f.eks. ansvar for små eller svækkede træer af samme art i nærheden, ved at de kommunikerer og udveksler næringsstoffer gennem rødderne. Myrer har intelligens: hvis man går forbi en myretue, og man træder på nogle myrer, bider de, men sætter man sig fyldt med kærlighed lige ved siden af en myretue, så kan man sidde i fred og harmoni. En flok af vrede hvepse parate til at stikke, kan fredeliggøres øjeblikkeligt, hvis man sender kærlighed til dem!
Kærlighed er en helt universel følelse til at opleve harmoni med naturen, selv giftslanger bider ikke.

Der er en stor bevidsthed bag enhver dyreart og planteart, og disse bevidstheder kan man kommunikere med telepatisk, dvs. ved hjælp af tanker. Hvis et dyr er sygt kan man få information om, hvad årsagen er. En sådan kommunikation sker gennem intuitionens stemme. Så hvis man ønsker en nær kontakt med naturen, så er intuitionen det helt unikke redskab.
Naturen er det ideelle sted til at øve sig i at udvikle intuitionen, dels fordi der er fred og gode energier, men også fordi den responderer rent på det, som vi sender ud til naturen. Sender vi kærlighed og harmoni, så modtager vi det. Møder vi derimod naturen med manglende respekt og manglende kærlighed, så møder den os med disharmoni og mistrivsel.
Der er nu så meget viden om naturen, at når større og større dele af menneskeheden hen ad vejen møder naturen med respekt og kærlighed, vil den udfolde sig i sundhed, frodighed og skønhed. Det vil være en fantastisk kilde til forøgelse af sundheden både i den enkelte have, men også i den store produktion.
Foredraget afsluttes med en øvelse og en meditation.

(mere om disse emner kan læses i min bog “ENHED – videnskab og spiritualitet forenet”, som kan fĂĄs på www.enhedsverden.dk)

Dato: To. d. 20/8
Tid: 19.00 – 21.45

Sted: Powerful By Nature
Adresse: Kyndbyvej 53, 3630 Jægerspris

Entré: 150 kr. kaffe/the/kage inklusiv
Bliver det aflyst refunderes pengene
Tilmelding: Frist: 19/8
Betaling: Mobilepay 40951280 eller Bankoverførsel Reg.2232 Nr.8965514156
Du vil herefter modtage en bekræftelse på tilmelding
Tilmelding er bindende, er man forhindret i at møde op, er det muligt at overdrage pladsen til en anden.

Detaljer

Dato:
20. august 2020
Tidspunkt:
19:00 - 21:45
Pris:
Kr.150
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Eskildtjalve.dk

Arrangør

Powerful By Nature
Phone
40951280
Email
Pia@powerfulbynature.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Powerful By Nature
Kyndbyvej 53
Jægerspris, 3630 Danmark
+ Google Maps
Phone
40951280
Se Sted hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *