Indlæser Begivenheder

Nærvær og indre ro er kodeorene for disse månedlige ture.

Du vil opleve gennem forskellige sanseøvelser hvordan den indre ro genfinder sig, og åndedrættet helt naturligt sænker sig til et roligt leje og giver dig fornyet energi med hjem.

Skovbadning er en måde vi kan bruge naturen omkring os på en berigende afstressende måde til at genfinde ny energi gennem naturens mange dybder.

Nuet er centrum for oplevelsen, og hvor du gennem forskellige sanseøvelser blive guidet til nye opdagelser og øget velvære.

Når vi træder ind i naturen ved hjernen, her kan den slappe af.

Naturens gener ligger stadig så dybt i os at den helt instinktivt afkoder omgivelserne og sammensætter den rette kemi af hormoner til at kunne restituere og lade op.

Du bliver nænsomt guidet til forskellige sanseøvelser og derigennem mærke hvordan roen stille og roligt breder sig fra krop til sind.

Kom med og gå glad hjem..

Jeg vil glæde mig til at byde dig varmt velkommen.

Hjertelige hilsner Pia

 

Praktisk info:

Max. 10 deltagere.   Min. 4.

Ruten er ca. 6 km

Tag evt. fodtøj på der kan tåle at gå fugtige steder og tøj der kan tåle at lugte lidt af røg, da vi om muligt altid tænder et lille bål til sidst.

Du vil få udleveret et underlag samt tæppe vi skal bruge undervejs, du behøves således ikke andet med end drikkedunk samt tøj du kan holde varmen i.

Pris 200 kr./gang som kan betales på mobilpay 740219, skriv skov og dit tlf.nr i kommentarfelt, du vil herefter modtage bekræftigelse retur, samt mødested.

Varighed ca. 3 timer

Tilmelding er bindende, men du har altid mulighed for at afsætte pladsen til anden side.