Træk stikket

– Glamping midt i naturen

NYHED…. Nu mulighed for at booke 2 telte… Inviter venner eller veninder med.

Unik naturoplevelse midt i den dejligste oase, omgivet af fuglefløjt, lille rislende bæk og med mulighed for hav dyp i den smukkeste Isefjord, det er bare nogle af de oplevelser du kan blive beriget med ved en overnatning i glampingteltene.   

Kort fortalt… Selvforkælelse i pagt med naturen

Allerede fra du har parkeret bilen, vil du mærke hvordan roen sænker sig i kroppen, og gøre sig klar til en oplevelse hvor dyrevildt og de sanselige indtryk giver unik afslapning til krop og sind. Via naturstien bliver du ledt ned til det smukkeste område hvor bålhytten møder blikket, inden du via skønne små stier bliver ledt ned til teltene som hver især er hyggeligt indrettet med smukt interiør, klargjort til ren opladning, nærvær samt skøn væren.

Teltene er indrettet med dejlig dobbeltseng, dyner, hovedpuder og hørlinned samt håndklæder. I skal således ikke medbringe andet end jeres tøj. Om aftenen kan i tænde op i lanternerne og lyskæderne, spille spil, eller nyde et glas bobler som i evt.har medbragt, eller tænde op i bålfadet og kreere en lille velsmagende dessert som medfølger i velkomsthilsen som bliver udleveret ved ankomst. Vælg allerede ved booking om “Hyggebo” eller “Solstrejf” skal være vært for dejlige indendørs oplevelser.

Glamping teltene

Powerful by Nature

“Hyggebo” Det store, runde tipitelt beliggende under det smukke birketræ giver masser af plads og muligheder til den ultimative glamping oplevelse. Teltet måler seks meter i diameter og har en højde på tre en halv meter. Du vil opleve at vågne til solens varme, kunne nyde solskinnet foran teltet og ved solsengene, hvor hen på eftermiddagen, vil behagelig skygge glide ind over området og efterlade muligheden for at kunne falde i søvn i temperet ro.

“Solstrejf” Det smukke telt som måler fire x seks meter inviterer til solbadning fra morgenstund til aftengry. Her vil skønne blide briser føles som dejlig forfriskende og give ekstra tid til at nyde solsengenes komfort. Teltets beliggenhed inviterer til at lade blikket vandre ud over naturens fauna og tage alle smukke variationer med ind samt fasanernes hyggelige klukken.

I har området helt for jer selv uanset om i booker et eller to telte. Den der booker først har hele området. Hygge og fordybende samtaler i smukke omgivelser ledsaget af naturens blide lyde.

Glamping

Blot 2000 mtr. fra teltene ligger den smukke Isefjord som indbyder til en svalende svømmetur eller en tur på stranden til hyggelig solbadning.

I kan også tage fiskestangen med og fange din egen aftensmad, som i senere kan tilberede over bålet.

Har i lyst til at vandre anbefales en rute på knap 6 km.

Vandreruten går gennem den smukke Sømerskov, som ligger i tilknytning til Isefjorden. Her beriges i med helt særlige oplevelser når i går rundt blandt store træer, varme skovlysninger og snoede stier samt trampestien ude langs havet, helt uden at skulle tænke på tiden, men bare nyde det som fanger jeres blik.

Der er ligeledes rig mulighed for at tage mountainbike med eller spænde kajakken på bilen og blive beriget med unikke oplevelser.

Alt i alt skøn afslapning i de dejligste omgivelser.

Book Glamping

Ledig
Reserveret
MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Praktisk information

Glamping teltene er åben for booking i perioden 16/7 – 30/8. Pris pr. telt for overnatning er 1.195 kr inkl. Morgenmad samt brænde til bålfad. Ved forespørgsel angiv om det er et eller to telte du gerne vil leje.

Der er mulighed for tilkøb af tapas fra lokal mad leverandør  Pris: 135 Kr./person for tapas.

Tjek ind mellem Kl. 14-15 og udtjekning senest Kl. 10.30 næste dag.

Faciliteter

 • 2 solsenge med parasol ved hvert glampingtelt
 • Bålhytte m. tallerkner/bestik/krus/glas
 • Dobbelt gasblus samt grydesæt og kande
 • Bålplads
 • Bålpinde/ Popcornnet
 • Camping toilet
 • Bad og toiletbesøg i nærliggende indendørs mødelokale.
 • Vandpost
 • Lille naturkøleskab
 • Mulighed for at låne 2 cykler

Vigtig info

 • Der er ikke strøm i teltet.
 • Husdyr ikke tilladt
 • Røgfrit telt
 • Mulighed for optænding med gasovn i bålhytte (afregnes excl.)