Skovbadning – Stress af med naturen

Skovbadning handler om at ”bade” i sanseindtrykkene fra skoven på en nærværende og sansende måde. 

Opladning, Nærvær og Indre ro er kodeordene for disse månedlige begivenheder. I en stresset hverdag fuld af input er det vigtigt at give hjernen pauser, så den får tid til at restituere sig og kan finde ny energi.  

Hvorfor Skovbadning?

Skovbadning er en måde vi kan bruge naturen omkring os på en berigende afstressende måde til at genfinde ny energi gennem naturens mange dybder.

Når vi træder ind i naturen ved vores hjerne at her kan den slappe af, naturens gener ligger stadig så dybt i os at den helt instinktivt afkoder omgivelserne og sammensætter den rette kemi af hormoner til at kunne restituere og lade op.

Ved at bruge naturen giver du således dig selv, din krop og din hjerne mulighed for at komme i balance igen.

Du vil opleve gennem forskellige sanseøvelser hvordan den indre ro genfinder sig, og åndedrættet helt naturligt sænker sig til et roligt leje og giver dig fornyet energi med hjem.

Agendaen er nuet, vi sætter “To Do” og “C19” på pauseknap og indsætter i stedet tilstedeværelse og ægte nærvær med respekt for afstand.

Vi afslutter altid turen med lidt varmt at drikke og en lille hyggelig snack.

Kom og vær med, oplev fællesskab på en ny berigende måde der giver mental opladning, og ikke mindst skaber rum og glæde til krop, hjerne og hjerte.

Jeg vil glæde mig til at byde dig varmt velkommen.

Hjertelige hilsner Pia

Praktisk info

Max. 10 deltagere.   Min. 4.

Ruten er ca. 6 km

Tag evt. fodtøj på der kan tåle at gå fugtige steder og tøj der kan tåle at lugte lidt af røg, da vi om muligt altid tænder et lille bål til sidst.

Du vil få udleveret et underlag samt tæppe vi skal bruge undervejs, du behøves således ikke andet med end drikkedunk samt tøj du kan holde varmen i.

Pris 200 kr./gang

Varighed ca. 3 timer

Tilmelding er bindende, men du har altid mulighed for at afsætte pladsen til anden side.

Skovbadning – Stress af med naturen, se arrangementer her

Luksus Retreat i eksklusive omgivelser

9. juni 2023 - 11. juni 2023

Tilmeld dig til nyhedsbrevet