Naturbadning

– Stress af med naturen

 Naturbadning handler om at ”bade” i sanseindtrykkene fra skoven på en nærværende og sansende måde.

Opladning, Nærvær og Indre ro er kodeordene for disse månedlige begivenheder. I en stresset hverdag fuld af input er det vigtigt at give hjernen pauser, så den får tid til at restituere sig og kan finde ny energi.

Se Naturbadning

Hvorfor Naturbadning?

Powerful by Nature

Naturbadning er en måde vi kan bruge naturen omkring os på en berigende afstressende måde til at genfinde ny energi gennem naturens mange dybder. Når vi træder ind i naturen ved vores hjerne at her kan den slappe af, naturens gener ligger stadig så dybt i os at den helt instinktivt afkoder omgivelserne og sammensætter den rette kemi af hormoner til at kunne restituere og lade op.

Ved at bruge naturen giver du således dig selv, din krop og din hjerne mulighed for at komme i balance igen. Du vil opleve gennem forskellige sanseøvelser hvordan den indre ro genfinder sig, og åndedrættet helt naturligt sænker sig til et roligt leje og giver dig fornyet energi med hjem.

Agendaen er nuet, vi sætter “To Do” på pauseknap og indsætter i stedet tilstedeværelse og ægte nærvær med respekt for afstand. Vi afslutter altid eventet med lidt varmt at drikke og en lille hyggelig snack.

Kom og vær med, oplev fællesskab på en ny berigende måde der giver mental opladning, og ikke mindst skaber rum og glæde til krop, hjerne og hjerte.

Jeg vil glæde mig til at byde dig varmt velkommen.

Hjertelige hilsner Pia