Velkommen

til Powerful by Nature

Jeg hedder Pia Jørgensen og har etableret Powerful By Nature med en målsætning om at bidrage til skøn energi og forøget livsglæde. Alt spredes som ringe i vandet, det vi oplever, det vi tænker, og det vi handler på. Det er ikke nok at tænke tanken, vaner må brydes og nogle erstattes af nye og bedre.. Men hvordan…

Har selv gået vejen, og ved på egen krop hvilke tiltag der kan skabe positiv forandring og hvilke som ikke længere er gavnlige at bevare. Hvor meget vi gennem vores bevidste tanker, kan arbejde mod et positivt mindset og højne eget energi niveau så vi fremadrettet ser muligheder fremfor begrænsninger, uanset hvad målet måtte være.

Verden er hele tiden i forandring, det betyder viden bliver forældet, og andet træder i stedet, at blive inspireret i Naturens Rum, betyder observationer i et mindset der er åbent og modtagelig, hvor sætningen ” Vi plejer” bliver erstattet med “Lad mig høre mere”

Kontakt mig

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Pia Jørgensen

+45 4095 1280

pia@powerfulbynature.dk

  Min Baggrund

  Pia Jørgensen

  Gennem videreuddannelse og kurser har jeg styrket min viden og interesse for at arbejde med hele mennesket ud fra en forståelse af, at mennesket er en helhed af krop og psyke. Kombinationen af krop, sind og natur giver en unik power – en power der gør, at vi kan blive ved med at være tilstede i nuet. Kort sagt, fylde på af alt det der giver energi og glæde i livet.

  Om min erhvervs baggrund og uddannelser:

  • Certificeret Yin Yoga Instruktør V. Yoga Unlimited
  • Certificeret Naturterapeut V. ViNatur
  • Certificeret Mentaltræner & Performance coach V. Rasmus Bagger
  • Certificeret skyggevejleder V. Psykolog Mette Holm samt Mentor for kommende skyggevejledere
  • Gårdejer
  • Ejer og medansvarlig leder af landbrugsvirksomhed 1997 – 2017
  • Grønt Bevis (Udd. Landmand)