Det jeg tror på

Jeg har altid interesseret mig for menneskets psykologi, og da jeg for 3 år siden stod midt i min egen livsomvæltning, fandt jeg i den grad ud af, hvor meget naturen og ny inspiration kan berige til, at vi bliver den stærkeste version af os selv. 

Hvor meget vi gennem vores bevidste tanker, kan arbejde mod et positivt mindset og højne energiniveauet så vi performer fremadrettet, uanset hvad målet måtte være.

Hvor vigtigt det er, at have en konkret handleplan så målet bliver ved med at være sigtbart og i fokus.

Hvad jeg kan hjælpe

 dig med

Gennem videreuddannelse og kurser har jeg styrket min viden og interesse for at arbejde med hele mennesket ud fra en forståelse af, at mennesket er en helhed af krop og psyke. Kombinationen af krop, sind og natur giver en unik power – en power der gør, at vi kan blive med at performe og være tilstede i nuet. Kort sagt, fylde på af alt det der giver energi og glæde i livet.

Om min erhvervsbaggrund og uddannelser:

  • Certificeret Naturterapeut V. ViNatur
  • Certificeret Mentaltræner & Performance coach V. Rasmus Bagger
  • Certificeret skyggevejleder V. Psykolog Mette Holm
  • Gårdejer
  • Ejer og medansvarlig leder af stor landbrugsvirksomhed 1997 – 2017
  • Grønt Bevis (Udd. Landmand)

Coaching foregår i de mest skønne omgivelser med naturen som nabo, hvilken jeg bruger aktivt i mine sessioner. Når vi er i naturen glider vi ubevidst gennem sansning og væren, over til at mærke et nyt flow gennem kroppen. Vi åbner op for nye refleksioner der giver afklaring omkring vores fokus og værdierne i vores liv.

Lær hvordan du kan blive den stærkeste version af dig selv, og tøv ikke. Kontakt mig på mail eller tlf.

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.