Det jeg tror på

Jeg har altid interesseret mig for menneskets psykologi, og da jeg for år tilbage stod midt i min egen livsomvæltning, fandt jeg i den grad ud af, hvor meget naturen og ny inspiration kan berige til, at vi bliver den stærkeste version af os selv. 

Hvor meget vi gennem vores bevidste tanker, kan arbejde mod et positivt mindset og højne eget energi niveau så vi performer fremadrettet, uanset hvad målet måtte være.

 Verden er hele tiden i forandring, det betyder viden bliver forældet, og andet træder istedet, at blive inspireret i Naturens Rum, betyder observationer i et mindset   der er åbent og modtagelig, muligheder fremfor begrænsninger sættes i spil og sætningen ” Vi plejer” bliver erstattet med “Lad mig høre mere”

Min Baggrund

 

Gennem videreuddannelse og kurser har jeg styrket min viden og interesse for at arbejde med hele mennesket ud fra en forståelse af, at mennesket er en helhed af krop og psyke. Kombinationen af krop, sind og natur giver en unik power – en power der gør, at vi kan blive med at performe og være tilstede i nuet. Kort sagt, fylde på af alt det der giver energi og glæde i livet.

Om min erhvervs baggrund og uddannelser:

  • Certificeret Yin Yoga uddannelse V. Yoga Unlimited
  • Certificeret Børne Yoga Instruktør V. Yoga Unlimited
  • Certificeret Naturterapeut V. ViNatur
  • Certificeret Mentaltræner & Performance coach V. Rasmus Bagger
  • Certificeret skyggevejleder V. Psykolog Mette Holm samt Mentor for kommende skyggevejledere
  • Gårdejer
  • Ejer og medansvarlig leder af stor landbrugsvirksomhed 1997 – 2017
  • Grønt Bevis (Udd. Landmand)

Jeg har enkelte dage hvor jeg tilbyder personlig coaching og sparring, kunne du være interesseret i dette er du meget velkommen til, at kontakte mig pr. tlf. eller mail for mere information.

Derudover kan jeg også tilbyde det unikke redskab E-stimate, der er en dansk udviklet personlighedstest, der giver forståelse for styrker og udviklingsområder, personligt eller for hele teams. Brug testen til personlig udvikling eller til at optimere og sammensætte det helt rigtige medarbejderteam. Læs mere om E-stimate her.