Ydelser

Lad mig hjælpe dig til at blive afklaret omkring de problematikker du har udfordringer med

Igennem samtalen vil jeg møde dig i den problematik som optager dit mindset med en forståelse og guiding så du gennem egne observationer bliver korrigeret henimod vedvarende livs og arbejdsglæde. Du vil få konkrete opgaver som kan løsne op for den fastgjorte energi, og vende den til gensidig forståelse af de tilstedeværende problematikker.

Styrk din

naturlige power

Manglende energi

Få motivationen tilbage, hvad giver energi, hvad tager, hvad er vigtige fokuspunkter. Bliv din egen bedste guide.

Arbejdsglæde 

Lær hvordan du skaber balance mellem arbejde og privat. Få nye indsigter som optimerer din perfomance arbejdsmæssigt, samt ikke mindst dit privatliv.

Stress

Lær dine egne ressourcer at kende, se hvorfor du kom ind i den og lær hvordan du kan komme ud af den igen. Er du stressramt vil jeg især bruge elementer fra Naturterapien. Fokus er, at få nervesystemet afspændt, så lykke og glædeshormoner atter kan flyde frit, og derved igen bliver en naturlig del af dig.

 

Styrk dig selv

og din partner

Parforhold

Bliv din egen bedste partner, lær dine handlemønstre at kende og hvorfor.  Bliv klogere på kommunikationen og dialogen, lær om forståelse for hinanden, berigelse i stedet for konflikter, og ikke mindst vedblive at holde samhøringen med hver sin selvstændighed.

Selvværd

Styrk dit selvværd. Føler du rastløshed, usikkerhed, vil gerne styrke dit selvværd, eller gerne have mere positivitet i dit liv, så kan coaching og mentaltræning være en måde at få åbnet op for hvilke tanker der vil være givende at give nyt fokus. Jeg vil hjælpe dig i mål så du fremadrettet står styrket, med en bevidsthed om hvilket værdisæt du tager med videre.