Ydelser

”Brug af natur og grønne områder bidrager til forbedret sundhed. Og brug af natur og grønne områder må betragtes som en sundhedsfremmende faktor”

(Statens Institut for Folkesundhed i rapporten ”naturen er sund for os”)

Hundreder af undersøgelser viser, at vores mentale sundhed højnes når vi jævnligt tilbringer tid i naturen, og bør betragtes som lige så vigtig en sundhedsfaktor som kost og motion. Men vigtigst af alt er vores opmærksomhed på, hvordan vi har det.

Hvordan vi har det, sådan i virkeligheden?

Styrk din

naturlige power

Hvordan finder jeg ud af, hvordan jeg virkelig har det?

Det kan være svært at svare på men naturen kan være en rigtig god hjælp – både til at få det bedre, og til at mærke efter, hvordan vi i virkeligheden har det.

Mange undersøgelser viser, at når vi skal se tilbage på vores liv er mange af vores lykkeligste øjeblikke forbundet med at være udenfor sammen med andre mennesker. Der hvor der er højt til himlen, og alle sanser bliver brugt – og samtidig slapper af. Der hvor vi kan være os selv, hver for sig og sammen.

Manglende energi

Få motivationen tilbage;
Hvad giver energi?
Hvad tager din energi?
Hvad er dine vigtigste fokuspunkter?.
Bliv din egen bedste vejviser.

Arbejdsglæde

Lær hvordan du skaber balance mellem arbejde og privat. Få nye indsigter som optimerer din perfomance arbejdsmæssigt, samt ikke mindst dit privatliv.

Stress

Lær dine egne ressourcer at kende, find ud af hvilke primære årsager der ligger bag din stress, og bliv bevidst om, hvordan du tackler og arbejder bedst muligt med din situation. Er du alvorligt stressramt vil vi meget fokuseret bruge elementer fra Naturterapien til at bringe dig tilbage i balance. Fokus vil være på, at få nervesystemet afspændt, så lykke og glædeshormoner atter kan flyde frit, og derved igen bliver en naturlig del af dig – og du dermed får energi og ressourcer til at arbejde med andre aspekter af din situation.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet