Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De unges usynlige liv

28. marts 2022 @ 19:00 - 21:00

kr.150,00

De unges usynlige liv

Har du en teenager, der ofte er ked af det eller som lider af mave – eller hovedpine? Modtager du ofte bekymrende sms´er fra din søn eller datter, når skolen er svær at komme igennem eller lejrskolen ikke er hyggelig? Kan jeres morgener være tunge og energiforladte? Mærkes humøret anderledes end sidste vinter?

Hvem har ansvaret, og hvordan løser vi de store udfordringer hen over spisebordet? Vil naboens børn heller ikke i børnehave eller i skole? Måske opdrager vi forkert, eller også gør de andre? Har pigerne det værre end drengene, og hvordan åbner vi op til de inderste problemstillinger, hos vores børn og unge?

 

Sammen med Pia fra Powerful By Nature åbner vi dørene op for et eksklusivt forældreforedrag, hvor vi hjælper jer med forståelsen af de unges usynlige liv. Det bliver levende, forstående og med et strejf af naturligt alvor.

 

Familieterapeut Anja Edelslund Birkebæk fra Familieskab vil fortælle om de unges usynlige liv – Det liv som ikke findes, men som fylder ALT for vores unge mennesker. Det liv, som de tror, de skal leve op til og de tanker og følelser, der går forrest i deres mindset. Vores børn møder mange krydsfelter på deres vej, og det er ofte en katalysator til stress, angst og depression.

Pia Jørgensen vil belyse, hvordan vi med fordel kan drage naturen med ind i de svære samtaler, så det bliver i et lettere flow og i en roligere energi. Hun vil give praktiske eksempler på hvordan, og hvad der helt automatisk sættes i spil, når vi ikke er begrænset af et lukket rum.

 

Kom med til et unikt og anderledes foredrag, som giver dig ny og brugbar viden til bedre at forstå, samt redskaber til at indlede den svære samtale i perspektiv til fælles forståelse.

Sæt allerede nu X i kalenderen mandag d. 28. marts kl. 19.00-21.00

Vi glæder os til at se dig.

Kærligst Anja og Pia

 

Praktisk info:

Sted:  Powerful By Nature, Kyndbyvej 53, Kyndby, 3630 Jægerspris

Pris: 150kr. per deltager,

gælder dog ikke betalende medlemmer af appen EVA. Her sender du navn og telefonnr. til 40951280

Er du ikke medlem betales via mobilepay 740219, hvor du i tekstfelt skriver navn og telefonnummer

I begge tilmeldings muligheder får du bekræftelse retur på sms.

Detaljer

Dato:
28. marts 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
kr.150,00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.powerfulbynature.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *