Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Heldags Workshop med Gitte og Lisbeth

31. oktober 2020 @ 9:00 - 15:00

Kr.1000

Tid til ro, nærvær og fordybelse er nøgleordene til denne særlige workshop.

Vi prioriterer tid, tid til fordybelse, tid til at søge indad.

Vi har sørget for de mest rolige rammer langt ude på landet omgivet af den skønneste natur og med plads og tid til at være.

Vi starter med at lande at gøre sindet stille, finde ind til dit grundåndedræt hvorefter vi skal blødgøre hele din fine rygsøjle, dette sker med enkle vejrtræknings øvelser kombineret med de blideste bevægelser.

Efter frokostpausen arbejder vi os dybere og dybere ind i kroppen, du vil møde spændinger undervejs som kroppen – nĂĄr den er klar til det – ganske stille slipper. Du slipper lag for lag og søger dybere ind i dig. Gradvis og langsomt ĂĄbnes din krop og den er ny klar til en blid forløsning af psoas musklen.

Vi slutter af i en lang afspænding hvor vi inviterer din krop ind i en restorativ stilling, her bliver din krop svøbt ind i tæpper, det giver kroppen mulighed for at give aldeles slip og gøre dit sind helt stille.

Hele workshoppen guides af to kompetente og uddannede Åndedrættrænere. Der giver tid og nærvær til dig, når vi støt og roligt guider dig gennem alle øvelserne. Du vil blive støttet og mødt lige der hvor du er, du skal blot tage i mod og trække vejret.

Læs meget mere her  https://gittehovmand.dk/aktiviteter/heldagsworkshop.html

Detaljer

Dato:
31. oktober 2020
Tidspunkt:
9:00 - 15:00
Pris:
Kr.1000
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://gittehovmand.dk/aktiviteter/heldagsworkshop.html

Arrangør

Gitte Hovmand
Phone
20642699
Se Arrangør hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *