Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Langbord Hygge

27. juni 2022 @ 18:30 - 21:30

kr.349,00

Vi fortsætter rækken af Langbord Hygge 🤎

Vi starter med fællesspisning i mit skønne Orangeri, hvor vi byder hinanden velkommen i skøn forening med et glas vin og lader hyggen forplante sig i krop og sind 🥂💫🌿

Herefter kommer jeg med et oplæg, som kan give dig inspiration til hvorfor og hvordan du kan finde vej i en hverdag fyldt med påvirkninger der giver energi kontra udmattethed 🤎

Målet er hygge, inspiration, videns deling og nye givende indsigter der løfter glæden til nye højder 💫

Aftens Emne:  🌟🌟 “Skygger” 🌟🌟

Denne aften handler om projektioner eller ogsĂĄ kaldet skygger.

At få øje på sine egne projektioner giver værdifuld mulighed for at finde ro og hvorledes skygger kan transformeres til  give energi i stedet for at tage.

Jeg vil dele ud af min viden omkring skyggearbejde, give indblik i hvad en skygge er, hvordan du kan forløse den til overskud, omsorg og at møde den som en fremtidig  læremester omkring hvad du skal kigge ekstra nysgerrigt på.

Denne aften vil give dig et grundlæggende indblik i hvor skygger kan opstår, hvor de stammer fra og hvilke overbevisninger der ligger til grund for disse.

Formålet med at lære dine skygger at kende er at kunne byde dem velkommen, være nysgerrig på hvorfra de stammer, og hvilke begrænsninger der ligger heri.

Vi er som mennesker grundlæggende alt, men vi vil helst anerkende de positive egenskaber og karaktertræk men at få indblik i, hvorfor de vi for nuværende negative karaktertræk kunne vendes til noget positivt giver en indre styrke til balance, således du ikke længere bliver trigget når du møder det i en anden person.

Jeg vil denne aften give dig mentale redskaber og eksempler fra eget liv, hvordan jeg har arbejdet med mine og hvilke strategier jeg har anvendt for at forløse disse samt går den vej,  jeg går nu.

Jeg er uddannet Skyggevejleder ved Psykolog Mette Holm samt mentor for elever 2020, desuden  eksamineret Mentaltræner ved Rasmus Bagger.

Kom med og bliv klogere på egen indre energi, mønstre og vaner således du kan give dig selv den plads du fortjener. ?

Glæder mig til vi ses 🤎

Hjertelige hilsner Pia

 

Praktisk info:

Pris: 349 kr. med i prisen er middag, 1 glas vin og kaffe/ the

Max. 13 pladser .  Min. 8

 

Detaljer

Dato:
27. juni 2022
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Pris:
kr.349,00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
www.powerfulbynature.dk

Arrangør

Powerful By Nature
Phone
40951280
Email
Pia@powerfulbynature.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Powerful By Nature
Kyndbyvej 53
Jægerspris, 3630 Danmark
+ Google Maps
Phone
40951280
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *