Indlæser Begivenheder

Kom med til et spændende foredrag om skygger.

Hvordan skygger kan transformeres til at give energi i stedet for at tage.

En skygge er en side af os selv som vi møder i andre mennesker og som typisk tager vores energi negativt.

Jeg vil dele ud af min viden omkring skyggearbejde, give indblik i hvad en skygge er, hvordan du kan forløse den til overskud, omsorg og at møde den som en fremtidig  læremester omkring hvad du skal kigge ekstra nysgerrigt på.

Denne aften vil give dig et grundlæggende indblik i hvor skygger kan opstår, hvor de stammer fra og hvilke overbevisninger der ligger til grund for disse.

Formålet med at lære dine skygger at kende er at kunne byde dem velkommen, være nysgerrig på hvorfra de stammer, og hvilke begrænsninger der ligger heri.

Vi er som mennesker grundlæggende alt, men vi vil helst anerkende de positive egenskaber og karaktertræk men at få indblik i, hvorfor de vi for nuværende negative karaktertræk kunne vendes til noget positivt giver en indre styrke til balance, således du ikke længere bliver trigget når du møder det i en anden person.

Jeg vil denne aften give dig mentale redskaber og eksempler fra eget liv, hvordan jeg har arbejdet med mine og hvilke strategier jeg har anvendt for at forløse disse samt går den vej,  jeg går nu.

Jeg er uddannet Skyggevejleder ved Psykolog Mette Holm samt mentor for elever 2020, desuden  eksamineret Mentaltræner ved Rasmus Bagger.

Kom med og bliv klogere på egen indre energi, mønstre og vaner således du kan give dig selv den plads du fortjener. ?

Glæder mig til vi ses…

Hjertelige hilsner Pia

 

Praktisk info:

Pris: 150 Kr.

Inkl. kaffe/the og lidt mundgodt.

Alle gældende C19 restriktioner følges løbende op på, samt overholdt.

Tilmelding via mobilepay 740219, skriv skygge og dit tlf.nr, du får herefter bekræftelse på sms retur.

Tilmelding er bindende men du er velkommen til at afsætte pladsen til anden side.