Powerful By Nature

Hvad er mine tanker bag navnet Powerful By Nature.

Alt er natur. Vi er natur. Vi er en del af en større cyklus. En del af et større kredsløb, men vi er også individualister med hver vores unikke power.

Vi er født powerfulde med en helt unik kraft til at sikre vore egen overlevelse, vi ved instinktivt som baby, hvornår vi har brug for søvn, mad og bare være. Vi får opfyldt disse behov, men kan i livets opvækst miste dem lidt efterhånden, alt efter hvordan vi lærer at håndtere livets modgang.

Heldigvis er der mulighed for at genfinde denne power med indsigt, inspiration og vigtigst af alt,.. Tage ansvar, at ville et stærkere sted hen end der, hvor placeringen er nu.

Al forskning viser ophold i naturen er der, hvor indlæring, kreativitet og nye ideer opstår, og ikke mindst krop og sind restituerer bedst

I naturen genoplader vi, vi bliver nærværende, autentiske og modtager læring på en helt anden måde, end når vi opholder os indendøre.

Den kraft bliver det gennemgående tema her på Powerfuld By Nature

Jeg glæder mig til at kunne inspirerer jer fremadrettet med nye tiltag, energi og input fra jer, så vi sammen kan skabe et unik univers.

 

“At stråle i sin identitet, er den smukkeste udstråling der findes”

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *