Styrk dig udefra med Naturens egen Superpower

 

Med viden, kan vi lade os inspirere, og lad mig bare slå fast…
Skynd dig at komme ud i den grønne natur… Du kan endda tillade dig bare at slentre…tage den med ro, gerne så meget som du kan klare mentalt, for ja, det at gå stille, er noget man skal øve sig på, det vil jeg uddybe nærmere i et andet blogindlæg. Nu handler det om træernes kraft. Hæng på..
Fytoncider og NK celler er ikke lige noget vi forbinder med træer, men det vil du gøre fremadrettet.
Fytocider er naturlige olier som træer og planter udskiller, det beskytter træet mod bakterier, insektangreb, svampe og virus.
Fint nok tænker du måske, men hvad har det med mig at gøre?
Here it comes..
DU INDÅNDER DET…
Denne indånding som iøvrigt også indeholder mere ilt, fordi træer er så gavmilde at dele alle mulige gaver ud til os, gør at dit immunforsvar bliver væsentligt styrket da NK cellerne både bliver forøget og endnu mere aktiveret.
NK Celler, eller skal vi kalde dem Naturels Killers som de faktisk også hedder i lægesproget, er en del af dit immunforsvar.
Deres funktion er bl.a at angribe virus og uønskede celler, deriblandt også kræftceller.
Vildt ikke!!
De bliver forøget med 50% både i aktivitet og antal.
Forsøgspersonerne, for ja, det er videnskabeligt bevidst, havde opholdt sig 3 døgn, indeholdende 2 hele nætter i skoven da målingen blev foretaget.

Dette forsøgs resultat, viste sig at holde op til 30 dage efter.

Det er nok de færreste der har mulighed for dette, men her kommer den gode nyhed.
Du kan indtage fytocider ved jævnligt at gå ture i skoven, men også ved at købe æteriske olier, især fra stedsegrønne træer, da det er dem som producerer flest, af den her skønne ingrediens, og lade denne duft fordampe i dit hjem, eller endnu bedre.. køb også en til arbejdspladsen, så vil arbejdsklimaet højest sandsynligt, ligeledes blive forbedret.
Hm.. Er det nu også sandt med med alle de fortræffeligheder, fytocider indeholder? …Vi skal jo være lidt skeptiske eller skal vi?

Læs videre og bliv overbevist..

Forskere har ligeledes påvist Fytocider kan
– Skabe godt humør
– Sænke blodtrykket og pulsen markant
– Skabe balance i nervesystemet
– Give markant nedgang, i mængden af stresshormoner

Man har i både Japan og USA lavet forsøg med æstetiske olier på arbejdspladser, hvilket har haft en ernorm virkning på medarbejdere der oplevede arbejdsrelateret stress.

De fremhæver tal, som går fra 41% der følte sig stresset på arbejdspladsen, men som efter brug af olier faldt helt ned til 3%, og gav dem et øget energiniveau… ja du læste rigtigt.. alt er selvfølgelig relativt, men ingen tvivl om det har en effekt.

Hvis du ikke er til dufte, kan du stadig tilkomme power udefra på andre måder.
Du har sikkert hørt sætningen “Grønt er godt for øjnene” og ja, det i sig selv kunne jeg også skrive et blogindlæg om, men det må vente. Grønt er ikke kun godt for øjnene det er lige så sundt at indånde, da planter har den egenskab de opsuger kuldioxid og udskiller ilt, vi mennesker gør det modsatte, så ren win win…

Der er nogle planter der er bedre end andre samt yderligere har den egenskab de renser luften for skadelige partikler fra det omkringliggende diverse elektronik, printere, møbler og hvad der ellers er af luftforurening.

Jeg selv er blevet meget inspireret, at så lidt kan have en så stor effekt og håber du er blevet det samme, eller endda har lyst til at dykke yderligere ned i emnet.

Hvis du stadig læser med, og gerne vil have et par hint omkring hvilke planter er bedst, så meld dig til mit nyhedsbrev, og så sender jeg det fluks.

Nyhedsbrevet kan du tilmelde dig via linket på facebooksiden, det kræver dog du tilgår den fra en pc, ellers dukker muligheden desværre ikke op, men du er også hjertelig velkommen til, at sende mig din mail via min hjemmeside under kontakt, og jeg vil herefter tilmelde dig.

Du får desuden den fordel, at være en af de første som får mulighed for, at blive opdateret med nyheder, kurser og event.

Fortsat rigtig skøn dag til dig og dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *